Languages

Menu
Sites
Language
Cannot run TV Emulator to test .net app

I have read somewhere that you can disable the Tuner but the there is no such option to either disable or to select another tuner/country.

Here is the log:

 

19:25:50.640| 9852|I|      main| 157|* Board name : Maru
19:25:50.641| 9852|I|      main| 158|* Package Version: 2.9.6
19:25:50.641| 9852|I|      main| 159|* Package Maintainer: SeokYeon Hwang <syeon.hwang@samsung.com>
19:25:50.641| 9852|I|      main| 160|* Git Head : 
19:25:50.641| 9852|I|      main| 161|* 
19:25:50.644| 9852|I|      main| 162|* User name : Amir
19:25:50.644| 9852|I|      main| 163|* Host name : DESKTOP-U2G70Q3
19:25:50.644| 9852|I|      main| 166|* Build date : 2017-12-05 23:15:14 EST
19:25:50.644| 9852|I|      main| 175|* Current time : 2018-06-02 19:25:50
19:25:50.644| 9852|I|      main| 179|* Host Qt version : 5.6.0
19:25:50.644| 9852|I|      main| 195|* Host SDL version : 2.0.4
19:25:50.644| 9852|I|    osutil| 165|* Windows
19:25:50.644| 9852|I|    osutil| 166|* LibPNG Version : 1.6.21
19:25:50.644| 9852|I|    osutil| 176|* MajorVersion : 6, MinorVersion : 2, BuildNumber : 9200, PlatformId : 2, CSDVersion : 
19:25:50.644| 9852|I|    osutil| 194|* Total Ram : 4193780 kB, Free: 1057188 kB
19:25:50.645| 9852|I|net_helper| 122|TCP port 26101 is aleady occupied19:25:50.645| 9852|I|net_helper| 178|Emulator base port is 26110.
19:25:50.645| 9852|I|net_helper| 709|start sdb noti server thread.
19:25:50.646| 9852|I|net_helper| 732|success to bind port[127.0.0.1:26113/udp] for sdb noti server in host 
19:25:50.646| 9852|I|      main| 239|kernel commandline : vm_name=T-samsung-4.0-x86 video=LVDS-1:1920x1080-32@60 dpi=72  host_ip=10.0.2.2 console=ttyS0 yagl=1 force_pat sdb_port=26110, vm_resolution=640x384
dsound: Registering endpoint notification callback succeeded.
dsound: (dsound_create_thread) Done
dsound: (dsound_audio_in_init) success
dsound: (dsound_audio_init) finished
19:25:51.405| 9852|I|      vigs| 147|vigs_offscreen_server_create:147 - VIGS_SYNC_READ_PIXELS: 1
19:25:51.406| 9852|I|      vigs| 536|vigs_device_init:536 - VIGS initialized
19:25:51.406| 9852|I|     tuner|1483|device initializing...
19:25:51.406| 9852|I| tuner_dec|1967|device initialization.
19:25:51.406| 9852|I| tuner_dec|1968|still image directory : C:\Users\Amir\Documents\Tizen\platforms\tizen-4.0\tv-samsung\emulator-resources\images
19:25:51.406| 9852|S| tuner_dec|1985|winsys interface 'vigs_wsi' not foundC:\Users\Amir\Documents\Tizen\platforms\tizen-4.0\tv-samsung\emulator\bin\\emulator-x86_64: -device maru-virtual-tuner,system=ATSC,country=USA,table=C:\Users\Amir\Documents\tdata\emulator\vms\T-samsung-4.0-x86\tuner_default.cfg,stillimg=C:\Users\Amir\Documents\Tizen\platforms\tizen-4.0\tv-samsung\emulator-resources\images,wsi=vigs_wsi: Initialization of device maru-tuner-decoder failed: Device initialization failed
19:25:51.410| 9852|I|qt5_msgbox|  69|qt5_msgbox starts... 
19:25:51.410| 9852|I|qt5_msgbox|  63|qt5_msgbox path : C:\Users\Amir\Documents\Tizen\platforms\tizen-4.0\tv-samsung\emulator\bin\qt5_msgbox
19:25:51.439| 9852|I|net_helper| 698|shutdown sdb notification server.
19:25:51.439| 9852|I|      main|  91|Exit emulator...

Responses

1 Replies
Armaan-Ul- Islam

So, The scenario is you are trying to deploy app to Tizen TV 4.0 Emulator using Visual Studio Right?

What's the message IDE is showing? Please share Screenshot if possible.